Interieur- & Architectuurfotografie

 

Sterker In Beeld voorziet u in kwalitatief hoogstaande projectfoto’s van interieurs en architectuur.

Sfeer, lijnenspel, een kloppende compositie en een mooie balans in licht en kleur.

Dit zijn goed verzorgde elementen in een fotoserie zoals Sterker In Beeld die gewend is.

 

Wanneer Sterker In Beeld voor uw bedrijf of organisatie gaat fotograferen kunt u rekenen op een professionele werkwijze.

 

De ruime ervaring in projectfotografie van interieur en architectuur maakt Sterker In Beeld de ideale partner voor het in beeld brengen van uw gerealiseerde projecten en ontwerpen.

Briefing

Het komen tot een serie foto's die aansluit op uw wensen begint met een goede voorbereiding. Tijdens een intake horen we graag wat u wilt en bespreken we hoe we te werk gaan. Dit kan per e-mail, telefoon of tijdens een afspraak.

briefing-icon-13.png

Fotografie op locatie

Tijdens onze afspraak met uw klant zijn we correct, professioneel, scherp en helemaal into the picture. We doen er alles aan om tot een uitstekend resultaat te komen.

   

Afspraak

Na dat alle benodigde informatie bij ons binnen is om te kunnen starten beginnen we met het inplannen van een fotomoment.

U krijgt van ons het bericht wanneer er een afspraak staat en we geven meteen een verwachte leverdatum van de foto's af. 

Levering

U ontvangt van ons een weblink waarmee de foto's gedownload kunnen worden. Standaard sturen wij de meest hoge resolutie van een foto toe en een kopie op lage resolutie die u direct kunt gebruiken op bijvoorbeeld sociaal media.

 

Nabewerking

Deze begint altijd met een voorselectie. Hierna starten we ons bewerkingsproces dat geordend in fases verloopt. Aan het einde van ons bewerkingsproces controleren we de beelden op kwaliteit, doen aanpassingen, controleren de kwaliteit nog een keer en gaan dan over tot het leveren van uw projectfoto's. 

Nazorg

Bij Sterker In Beeld is het geen probleem wanneer u kritisch bent op het eindresultaat. Zo nodig en waar mogelijk passen we de beelden op uw voorkeur aan.  

 

Offerte aanvragen
arrow&v
nabewerkt-hires-.jpg
DuPho-logo-rgb-liets.png
DuPho-logo-rgb-30mm.png

Bedankt voor uw aanvraag!

Heeft u interesse in een van onze fotodiensten? 

Aarzel dan niet en neem contact op met interieurfotograaf Jonathan van Dijk of vraag hier een offerte aan voor uw foto opdracht.